Liandi Sieraden - Vrolijke sieraden in de allermooiste kleuren!

Liandi Sieraden

Het is hier wel even stil geweest… Dat komt omdat ik de afgelopen paar weken druk bezig was met iets nieuws: Liandi Sieraden. Ik heb eindelijk iets gevonden waar ik al mijn creativiteit en energie in kwijt kan – sieraden maken en verkopen. Ik hoop dat dat ooit genoeg geld op kan leveren zodat ik geen extra part-time baan meer nodig heb. Onze hobbykamer is nu mijn werkplek geworden, ik maak er armbandjes, kettingen en oorbellen. Ik heb volgende week een afspraak bij de kamer van koophandel om mijn bedrijf officieel in te laten schrijven. Maar ik heb er al zo veel tijd en ook geld in geïnvesteerd dat er eigenlijk geen terug meer is.

Dus al dat gezoek en gepruts in mijn eerdere blog posts is nu voorbij. Ik wist toen echt nog niet dat het dit zal worden, het is voor mij ook een verrassing! Maar ik vind het ontzettend leuk om met mijn handen kleine dingetjes te maken met leuke en kleurrijke onderdelen, deze dan creatief te fotograferen en anderen ermee blij te maken. Alles staat al in de webshop maar hier en daar ontbreken nog wat goede foto’s, dus dat ga ik vandaag doen.

Je kan mijn sieradenavontuur volgen op Instagram. Op mijn persoonlijke Instagram account kan je de “behind the scenes” actie zien. De officiële Instagram voor Liandi Sieraden is Liandi_nl, daar komt binnenkort natuurlijk veel meer op te staan. De webshop op liandi.nl is nu nog niet online maar hopelijk vóór het einde van deze maand wel. En dan mogen de bestellingen binnenkomen!!

Roze kralen
Liandi Sieraden

Geef een reactie